V košíku nie sú žiadne položky.
Vráťte svoje telo do ˮpôvodného nastaveniaˮ, ako keď sme sa narodili – používajte tuk ako zdroj energie!
Nikdy nebolo preukázané, že zníženie (alebo nízka) hladina cholesterolu sama o sebe znižuje riziko úmrtia a srdcových chorôb. Cholesterol je falošná stopa.
Existuje mnoho mýtov, ktoré zachytávajú cholesterol a tuk ako najhoršie potraviny, ktoré môžeme konzumovať. Tieto mýty nám poškodzujú zdravie a bodka.
Radi by ste schudli? Veď vaše telo sa v skutočnosti stáva strojom na výrobu tuku.
Neexistuje nič efektívnejšie ako získať a obnoviť energiu v tak krátkom čase počas dňa.
ˮĽudia šplhajú usilovne hore po rebríku v dobrej viere, že robia niečo pre svoje zdravie a postavu, ale výsledky sú plus mínus rovnaké a frustrácia trvá. Ich rebrík je totiž opretý o zlú budovu.ˮ
Po celé roky sa nám výživoví experti a lekári snažili dokázať, že strava s nízkym obsahom tukov je kľúčom k chudnutiu, vitalite, nízkemu cholesterolu a prevenciou pred chorobami. No nato radšej okamžite zabudnite!
Čítať ďalejExistujú vyššie sily, ktoré vás nútia viac jesť. Nie je to len o pevnej vôli.
Je jednoduchšie uveriť klamstvu, ktoré sme počuli stokrát ako pravde, ktorú sme ešte nepočuli. Dajme tukom druhú šancu.
Revolučných 30 sekúnd a váš tvrdohlavý tuk bude minulosťou.
položiek: 10
Určite už väčšina z nás počula o tom, že užívanie omega-3 nenasýtených mastných kyselín je prospešné pre naše zdravie.
Čítať ďalejVšetci vieme, že spánok je nevyhnutný pre naše zdravie a kvalitu života. No napriek tomu sa znepokojujúce percento ľudí pravidelne ocitá bez kvalitného spánku.
Čítať ďalejKaždý z nás má príležitostné tráviace problémy, akými sú žalúdočné ťažkosti, plynatosť, pálenie záhy, nevoľnosť, zápcha alebo hnačka.
(2 Komentárov)Srdcovo-cievne ochorenia sú na Slovensku hlavnou príčinou úmrtí (až 35%) a dokonca 9 z 10 Slovákov má minimálne 1 rizikový faktor pre vznik srdcovo-cievneho ochorenia.
Čítať ďalej