V košíku nie sú žiadne položky.
NSK-SD nattokináza je enzým patriaci do skupiny serínových proteáz (enzýmov štiepiacich fibrín). Získava sa z japonského raňajkového jedla natto (známeho už 2000 rokov), ktorý je vyrábaný fermentáciou sójových bôbov s priateľskou baktériou Bacillus subtilis natto.
1 kapsulu 1x denne užiť na prázdny žalúdok (30 minút pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle). Kapsule zapiť dostatočným množstvom vody.
Nattokináza (výťažok z fermentovaných sójových bôbov), stearan horečnatý E 572, rastlinná kapsula.
Nattokináza 120 mg.
Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnúť. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy a osoby v lekárskej starostlivosti by mali užívanie prípravku konzultovať s lekárom.
Doplnok výživy je registrovaný na Úrade verejného zdravotníctva SR pod registračným číslom: VD/2609/2021.
Zdravotné problémy | Srdcovo-cievny systém |
---|
1. Slovenská pošta - BALÍK NA POŠTU (Vyzdvihnutie zásielky priamo na vašej najbližšej pošte) Cena: 2,90 € Tovar bude na pošte nasledujúci deň od odoslania.
2. GLS - EXPRES KURIER (Doručenie na adresu) Cena: 2,90 € Tovar bude u vás nasledujúci deň od odoslania.
1. DOBIERKA (platba pri prevzatí zasielky) Pri platba na dobierku je účtovaný extra poplatok: 1€
2. PLATBA NA ÚČET (Klasický bankový prevod do 3 pracovné dni) Po dokončení objednávky Vám príde automatický e-mail s informáciami potrebnými na zadanie bankového prevodu.Tovar bude vyskladnený až po pripísaní platby na náš účet.
Určite už väčšina z nás počula o tom, že užívanie omega-3 nenasýtených mastných kyselín je prospešné pre naše zdravie.
Čítať ďalejVšetci vieme, že spánok je nevyhnutný pre naše zdravie a kvalitu života. No napriek tomu sa znepokojujúce percento ľudí pravidelne ocitá bez kvalitného spánku.
Čítať ďalejKaždý z nás má príležitostné tráviace problémy, akými sú žalúdočné ťažkosti, plynatosť, pálenie záhy, nevoľnosť, zápcha alebo hnačka.
(2 Komentárov)Srdcovo-cievne ochorenia sú na Slovensku hlavnou príčinou úmrtí (až 35%) a dokonca 9 z 10 Slovákov má minimálne 1 rizikový faktor pre vznik srdcovo-cievneho ochorenia.
Čítať ďalej