100% jemný prášok z výhonkov mladého jačmeňa
Zásadotvorný jemný prášok z výhonkov mladého jačmeňa, ktorý obsahuje vysoké množstvo synergicky pôsobiacich vitamínov, minerálov, enzýmov a aminokyselín.Predstavuje tak ideálny spôsob doplnenia svojej stravy o dôležité živiny.
Obsah balenia: 120g (40 sáčkov x 3g)
Dávkovanie: 1 vrecúško ráno nalačno 10-15 minút pred jedlom
Zloženie: 100% extrémne jemný prášok z výhonkov mladého jačmeňa
Produkt MLADÝ JAČMEŇ neobsahuje žiadne prísady, ide o čistý prírodný produkt. viac
Mladý (zelený) jačmeň
Základným zdrojom energie pre naše telo je pestrá, vyvážená a pravidelná strava. V súčasnosti u väčšiny ľudí prevládajú nie príliš zdravé stravovacie návyky. Tým je organizmus ochudobňovaný o množstvo živín a postupne dochádza k prekysleniu organizmu.
Následkom môžu byť rôzne civilizačné choroby ako cukrovka, nadváha, alergie či infarkt. Každodenná strava by mala obsahovať tri základné zložky - bielkoviny, cukry a tuky. Rovnako je potrebné nezabúdať na prísun dostatočného množstva vitamínov, enzýmov, minerálov a stopových prvkov.
Pomocníkom pre ich doplnenie môže byť zásadotvorný jemný prášok z výhonkov mladého jačmeňa, ktorý obsahuje vysoké množstvo synergicky pôsobiacich vitamínov, minerálov, enzýmov a aminokyselín.
Kvalita mladého (zeleného) jačmeňa
Na trhu existuje množstvo produktov. Rozpoznať skutočnú kvalitu je veľmi jednoduché. Mladý jačmeň obsahuje chlorofyl, ktorý je na svetle a vzduchu nestabilné. Nechajte prášok mladého jačmeňa voľne položený na svetle a vzduchu dlhšiu dobu a pozorujte jeho farbu. Nestabilizovaný prášok mladého jačmeňa, ktorý je bez pridaných látok, rýchlo stráca svoju sviežu zelenú farbu. Nikdy nie je aromatizovaný, v dôsledku čoho jeho chuť nemusí byť pre každého príjemná. Účinok je však vysoký už pri pravidelných malých dávkach.
Príprava
Obsah jedného vrecka zmiešame s chladnou čistou vodou, mliekom alebo džúsom (cca 150 -200 ml); prášok je tiež možné pridať do smoothie, jogurtov, cereálnych pokrmov, šalátov, mixovaných nápojov alebo iného studeného jedla.