Kompava Serrapeptase Plus 250 000 SPU 90 kapsúl

57 bodov do vernostného systému

Dostupnosť
Produkt už nie je v ponuke

Výrobca

Produkt vyradený z predaja - V ponuke máme náhradu (Serapeptázu od firmy Nutraceutica)
Serapeptáza je prírodný enzým, ktorý produkuje priateľská baktéria z rodu Serratia, žijúca vo vnútornostiach priadky morušovej (Bombyx mori). Produkt Kompava Serrapeptase Plus obsahuje jednu z najvyšších koncentrácií serapeptázy na trhu vôbec (250 000 SPU / kapsula).
Obsah balenia: 90 kapsúl Dávkovanie: 1 kapsula ráno a večer na lačno ( 1/2 hod. pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle)Obsah účinnej látky v 1 kapsule: 250 000 SPU = 110 mg viac

Čo je serapeptáza?

Serrapeptáza (serrapeptidáza) je prírodný, bielkoviny (proteíny) štiepiaci (proteolytický) enzým, ktorý produkuje priateľská baktéria z rodu Serratia, žijúca vo vnútornostiach priadky morušovej (Bombyx mori).

Enzým sa získava z enterobaktérií Serratia sp. E-15 v procese kontrolovanej fermentácie. Enzým prispieva k rozkladu a k odstráneniu poškodených buniek z organizmu.

Zloženie SERRAPEPTASE PLUS 250 000 SPU:

  • Enzymatická aktivita 250 000 SPU, pričom obsahuje 110 mg účinnej látky v 1 acido-rezistentnej kapsule.
  • Acidorezistentné kapsle DRcapsTM, chránia enzým a rozpúšťajú sa až v tenkom čreve.
  • Inulín - probiotická vláknina, slúži ako potrava pre priateľské črevné baktérie. Tie vytvárajú vitamíny skupiny B, ktoré zlepšujú vstrebávanie enzýmu a maximálne využitie organizmom.

Odporúčané dávkovanie

1 kapsula ráno a večer na lačno, 1/2 hod pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle.

Použitie

Kapsuly zapiť dostatočným množstvom vody. Nesprávne užívanie výživového doplnku znižuje jeho vstrebávanie a tým i účinok.

Upozornenie

* Text bol upravený a prispôsobený v zmysle platnej legislatívy, týkajúcej sa zdravotných tvrdení, čo znamená, že u produktov sa nesmie uvádzať žiadne zdravotné tvrdenie, ktoré by odkazovalo na jeho liečivé účinky.

Zoznam zdravotných tvrdení, ktoré možno uvádzať na potravinách podľa nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1924/2006 z 20. decembra 2006 o výživových a zdravotných tvrdeniach o potravinách.