Nakupovať podľa
Zdravotné problémy
Príčiny ochorenia

Výrobky z kokosu

Kokosový olej má vysokú tepelnú stabilitu a právom sa teší obľube varení, pečení a vyprážaní. Svoje miesto si našiel aj v kozmetike. 

Kokosový cukor vyrábaný z nektaru kokosových kvetov je lahôdkokou s mierne karamelovou chuťou. Je vhodnou náhradou extrémne nezdravého bieleho rafinovaného cukru. Jeho hlavnou výhodou nízky glykemický index (35). 

Kokosové mlieko má lahodnú chuť a pre svoju rýchlu a jednoduchú prípravu ho ocení snáď každá domácnosť. Výborne sa hodí k výrobe nápojov, ale i smotany a rôznych sladkých krémov.

Kokosová múka sa vyrába z dužiny kokosových orechov. Výnimočná je najmä svojim 39%-ným obsahom vlákniny, ale aj 19%-ným obsahom bielkovin. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiatikov.

položiek: 3

Nastaviť zostupne

položiek: 3

Nastaviť zostupne
Verejná anketa

Nádorové tkanivo je vždy kyslejšie než ostatné tkanivo. Je to:

Posledné Články