V košíku nie sú žiadne položky.
Kokosový olej má vysokú tepelnú stabilitu a právom sa teší obľube varení, pečení a vyprážaní. Svoje miesto si našiel aj v kozmetike.
Kokosový cukor vyrábaný z nektaru kokosových kvetov je lahôdkokou s mierne karamelovou chuťou. Je vhodnou náhradou extrémne nezdravého bieleho rafinovaného cukru. Jeho hlavnou výhodou nízky glykemický index (35).
Kokosové mlieko má lahodnú chuť a pre svoju rýchlu a jednoduchú prípravu ho ocení snáď každá domácnosť. Výborne sa hodí k výrobe nápojov, ale i smotany a rôznych sladkých krémov.
Kokosová múka sa vyrába z dužiny kokosových orechov. Výnimočná je najmä svojim 39%-ným obsahom vlákniny, ale aj 19%-ným obsahom bielkovin. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiatikov.
Ľutujeme. Výberu nezodpovedá žiadna položka.
Existuje mnoho výskumov o vplyve omega-3 na srdcovo-cievny systém, no veda zdokladovala aj ďalšie významné účinky omega-3, ktoré si stručne a jednoducho rozoberieme v dnešnom článku.
Čítať ďalejV dnešnej dobe, keď naše oči čelia neustálym výzvam - od dlhých hodín strávených pred obrazovkami po vystavenie škodlivému UV žiareniu, je dôležitejšie než kedykoľvek predtým dbať o ich zdravie.
Kvercetín je silný prírodný flavanoid a antihistaminikum, ktorý patrí medzi najviac študované látky na svete. A nie je sa ani čomu diviť.
Čítať ďalejZázračný prostriedok na pokožku a vlasy, olej doslova nabitý anitoxidantmi alebo dar prírody pre starostlivosť o naše srdce a cievy.