V košíku nie sú žiadne položky.
Kokosový olej má vysokú tepelnú stabilitu a právom sa teší obľube varení, pečení a vyprážaní. Svoje miesto si našiel aj v kozmetike.
Kokosový cukor vyrábaný z nektaru kokosových kvetov je lahôdkokou s mierne karamelovou chuťou. Je vhodnou náhradou extrémne nezdravého bieleho rafinovaného cukru. Jeho hlavnou výhodou nízky glykemický index (35).
Kokosové mlieko má lahodnú chuť a pre svoju rýchlu a jednoduchú prípravu ho ocení snáď každá domácnosť. Výborne sa hodí k výrobe nápojov, ale i smotany a rôznych sladkých krémov.
Kokosová múka sa vyrába z dužiny kokosových orechov. Výnimočná je najmä svojim 39%-ným obsahom vlákniny, ale aj 19%-ným obsahom bielkovin. Je prirodzene bezlepková, takže je vhodná pre celiatikov.
Ľutujeme. Výberu nezodpovedá žiadna položka.
Trápi vás časté pálenie záhy a neviete, čo naozaj pomáha a čoho by ste sa mali naopak vyvarovať, aby ste predišli tomuto, ale aj iným nepríjemným príznakom refluxu?
NK bunky by sme mohli označiť za jednotku rýchleho nasadenia medzi imunitnými bunkami, ktoré sú prvé v bojovej línii proti patogénom, vírusom a rakovinotvorným bunkám.
Čítať ďalejOčista organizmu práve v jarnom období má svoje špecifické dôvody a výhody, ktoré súvisia s prirodzenými cyklami prírody a ľudského tela.
Existuje mnoho výskumov o vplyve omega-3 na srdcovo-cievny systém, no veda zdokladovala aj ďalšie významné účinky omega-3, ktoré si stručne a jednoducho rozoberieme v dnešnom článku.
Čítať ďalej