V košíku nie sú žiadne položky.
Kanvicu a šálky pred prípravou čaju prehrejte. Tradične sa tento čaj pripravuje preliatím vodou s teplotou 70-80 °C v pomere 1,5 dl na 1 čajovú lyžičku. Ak čaj lúhujete v kanvici, potom pridajte 1 lyžičku čaju naviac. Lúhuje sa 2-3 minúty v 2 nálevoch. Potom výluh preceďte. Nepredlžujte dobu lúhovania.
Šálka so zeleným čajom sa už nemusí dochucovať. Ale je na každom, čo si k čaju pridá. Citrón, cukor, med alebo sušené ovocie sú tradičné dochucovadlá.
Výrazná chuť je typická pre všetky druhy vietnamských zelených čajov. Sprvu horkastá aróma a neskôr sladká chuť. Zelený vietnamský čaj je právom oceňovaný pre svoje rýchle a silné povzbudzujúce účinky. Čaj pripravujeme na dva až tri nálevy.
Ako aj ostatné zelené čaje obsahujú tie vietnamskej pozitívne látky. Ide najmä o antioxidanty a stopové prvky. Ďalšou ich výhodou je nízka cena a dobrá piteľnosť.
Zdravotné problémy | Srdcovo-cievny systém, Anti-aging |
---|
1. Slovenská pošta - BALÍK NA POŠTU (Vyzdvihnutie zásielky priamo na vašej najbližšej pošte) Cena: 2,90 € Tovar bude na pošte nasledujúci deň od odoslania.
2. GLS - EXPRES KURIER (Doručenie na adresu) Cena: 2,90 € Tovar bude u vás nasledujúci deň od odoslania.
1. DOBIERKA (platba pri prevzatí zasielky) Pri platba na dobierku je účtovaný extra poplatok: 1€
2. PLATBA NA ÚČET (Klasický bankový prevod do 3 pracovné dni) Po dokončení objednávky Vám príde automatický e-mail s informáciami potrebnými na zadanie bankového prevodu.Tovar bude vyskladnený až po pripísaní platby na náš účet.
Určite už väčšina z nás počula o tom, že užívanie omega-3 nenasýtených mastných kyselín je prospešné pre naše zdravie.
Čítať ďalejVšetci vieme, že spánok je nevyhnutný pre naše zdravie a kvalitu života. No napriek tomu sa znepokojujúce percento ľudí pravidelne ocitá bez kvalitného spánku.
Čítať ďalejKaždý z nás má príležitostné tráviace problémy, akými sú žalúdočné ťažkosti, plynatosť, pálenie záhy, nevoľnosť, zápcha alebo hnačka.
(2 Komentárov)Srdcovo-cievne ochorenia sú na Slovensku hlavnou príčinou úmrtí (až 35%) a dokonca 9 z 10 Slovákov má minimálne 1 rizikový faktor pre vznik srdcovo-cievneho ochorenia.
Čítať ďalej